ua en ru

Аваков подав у суд на Саакашвілі

Аваков подав у суд на Саакашвілі Фото: Арсен Аваков

За його словами, Яценюк теж планує подати в суд на екс-президента Грузії

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що подав у суд позов про захист честі та гідності через звинувачення на його адресу, які озвучив губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі. Про це він повідомив у програмі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Я подав в суд на пана Саакашвілі", - повідомив міністр.

Аваков повідомив, що, за його даними, подати в суд на екс-президента Грузії планує і прем'єр Арсеній Яценюк.

"Тому що коли ти говориш, що людина - злодій, відповідай за це. Наскільки я знаю, пан Яценюк теж збирається це зробити", - зазначив керівник МВС.

Нагадаємо, 14 грудня 2015 року на засіданні Національної ради реформ відбулася сварка між Арсеном Аваковим і Михайлом Саакашвілі. Аваков заявив, що Саакашвілі втратив контроль, відповідаючи на його запитання під час засідання. Після цього, Аваков хлюпнув водою в обличчя глави Одеської ОДА.

У той же час, за словами нардепа Сергія Лещенка, Аваков кинув у Саакашвілі склянку.

Крім того, вчора, 15 грудня 2015 року, заступник глави Адміністрації президента України Дмитро Шимків заявив, що Нацрада реформ не буде оприлюднювати відеозапис і стенограма вчорашнього засідання. Зокрема, за його словами конфлікт між Аваковим і Саакашвілі не повинен виходити в публічну площину, адже це "особиста справа цих політиків".

інцидент прокоментував президент України Петро Порошенко.

Пізніше Аваков оприлюднив відео конфлікту з Саакашвілі. Відео конфлікту розміщена на сторінці глави МВС у Facebook.