ua en ru

"Атлетіко" вперше за 58 років переміг "Реал" в єврокубках

"Атлетіко" вперше за 58 років переміг "Реал" в єврокубках Фото: "Атлетіко" обіграв "Реал"

"Матрацники" перервали невдалу серію у цьому протистоянні

Футбольний клуб "Атлетіко" вперше за 58 років зміг обіграти мадридський "Реал" в єврокубках. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів "Атлетіко" обіграв "Реал" з рахунком 2:1. Це перша перемога "матрацників" над "вершковими" з 7 травня 1959 року.

Тоді "Атлетіко" у першому матчі півфіналу Кубка європейських чемпіонів обіграв вдома "королівський клуб" з рахунком 1:0 єдиний гол записав на своє ім'я Енріке Кольяр. У поєдинку перемогу святкував "Реал" - він вийшов у фінал турніру, де обіграв "Реймс".

В нинішньому розіграші Ліги чемпіонів у першій зустрічі "Реал" на своєму полі завдяки хет-трику Кріштіану Роналду здобув перемогу з рахунком 3:0. За підсумками двох матчів, "Атлетіко" вилетів з Ліги чемпіонів, а "Реал" пробився у фінал, де зіграє з "Ювентусом".

Нагадаємо, фінал Кубка Італії сезону 2016/17 "Ювентус" - "Лаціо", спочатку запланований на 2 червня, був перенесений на 17 травня. Причиною такого кроку стала участь туринського клубу в фіналі Ліги чемпіонів, який відбудеться в Кардіффі 3 червня.