ua en ru

Атлетико - Реал Мадрид: онлайн трансляція (рахунок 2:1)

Атлетико - Реал Мадрид: онлайн трансляція (рахунок 2:1) Фото: "Атлетико" - "Реал"

РБК-Україна провів онлайн-трансляцію поєдинку Ліги Європи

Мадридські футбольні клуби "Атлетіко" та "Реал" зійдуться в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочалась на РБК-Україна о 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку немає фаворита.

10 травня, 21:45
Мадрид, стадіон "Вісенте Кальдерон"

Стартові склади:

"Атлетіко": Облак, Хіменес, Годін, Савич, Філіпе Луїс, Габі, Сауль, Коке, Феррейра-Карраско, Торрес, Грізманн.
Запасні: Мойя, Ернандес, Мендеш, Тейе, Гайтан, Корреа, Гамейро.

"Реал": Навас, Рамос, Варан, Данило, Марсело, Касеміро, Модріч, Іско, Кроос, Роналду, Бензема.

90 + 3 хв. Звучить фінальний свисток. Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 2:1, але за підсумками двох матчів "Реал" вибиває "Атлетіко" з Ліги чемпіонів і зіграє у фіналі з "Ювентусом". Приголомшлива атмосфера на трибунах. "Атлетіко" програє в протистоянні, однак вболівальники співають з посмішками на обличчях. Дуже гідно прощаються з Лігою чемпіонів.

90 хв. Арбітр додав дві хвилини.

88 хв. Тут же пішла контратака від "Реала". І найпотужніша злива в Мадриді! Плаче небо над стадіоном "Вісенте Кальдерон", який сьогодні прощається з єврокубками.

alt

87 хв. Мората виходить на останніх хвилинах матчу замість Іско.

86 хв. Корреа отримав жовту картку.

77 хв. Менше 15 хвилин залишається до кінця основного часу. Мабуть, переможець в цьому протистоянні вже ясний. Але один м'яч футболісти "Атлетіко" забити ще можуть.

76 хв. Заміна в команді "Атлетіко": Замість Коке вийшов Корреа. І Зідан пускає свіжу кров: Асенсио і Васкес замість Каземіро і Бензема.

66 хв. "Атлетіко" створює гольовий момент. Карраско ледь не забиває третій м'яч "Атлетіко". Форвард укладає на газон Данило і б'є з центру штрафного майданчика в дальній кут. Навас в падінні відбиває м'яч. Слідом Гамейро б'є головою у воротаря. Вірний моменту упускає "Атлетіко"!

56 хв. Подвійна заміна у "Атлетіко": Гамейро і Томас виходять замість Торреса і Хіменеса.

50 хв. Хіменес заробляє штрафний в метрах 30 від воріт Наваса. До м'яча підходить Грізманн. Француз зі стандарту пробив в метрі над поперечиною.

47 хв. Грізманн порушує правила і Кроос заробляє штрафний удар для "Реала", але Облак відводить загрозу.

46 хв. Розпочався другий тайм і Роналду відразу прострілив у штрафну господарів.

45 + 4 хв. Завершився перший тайм. "Атлетіко" був близький до того, щоб перевернути хід протистояння. Однак "матрасникам" вистачило сил тільки на два голи, потім "Реал" в роздягальню зумів забити найважливіший гол.

45 хв. Дві хвилини арбітр призначив доданого часу.

42 хв. ГОООЛ! Бензема обигрвает відразу трьох футболістів "Атлетіко" на фланзі, входить в штрафну і віддає в центр на Крооса. Хмара перед собою відбиває м'яч після удару німецького півзахисника, а Іско проштовхує його в сітку. Тепер "Атлетіко" треба забивати три м'ячі і більше не пропускати, щоб вийти у фінал.

37 хв. Іско штовхає Грізманн в спину в центрі поля. Габі починає вимагати жовту картку для Іско, але суддя показує її Габі. За розмови.

alt

34 хв. Дієго Годін отримав жовту картчоку за агресивну поведінку. І слідом за ним арбітр виписує попередження Рамосу, який щось невдоволено висловлює гравцям "Атлетіко" і судді.

Цікавий факт: "Атлетіко" жодного разу не програвав в Лізі чемпіонів, якщо забивав Сауль.

alt

27 хв. Непростий початок першого тайму вийшов для "Реала", але два м'ячі не зломили підопічних Зідана. За рахунок хорошого контролю м'яча "вершкові" домінують на полі.

21 хв. "Реал" в останні хвилини набагато частіше володіє м'ячем. Схоже, "Атлетіко" навмисно віддає ініціативу і переходить на вичікувальну тактику.

16 хв. Грізманн реалізує пенальті, воскресивши інтригу цього протистояння!

alt

14 хв. Варан збиває Торреса і арбітр призначає пенальті у ворота "Реала" !!!

12 хв. ГОООЛ! Сауль забиває головою. Півзахисник "Атлетіко" головою замикає подачу Коке з кутового. Господарі домагаються свого - забивають швидкий м'яч.

6 хв. Не вагаючись виписує арбітр жовті картки. Другу отримує Савич.

5 хв. Небезпечно! Блискуче грає Навас. Голкіпер "Реала" витягує м'яч, що летів у ближній кут.

4 хв. І з жовтої картки починається поєдинок. Арбітр покарав Данило за небезпечну гру проти Філіпе Луїса.

alt

1 хв. Пролунав гімн Ліги чемпіонів. Гра почалася, поїхали! Чудова сонячна погода для футбольного матчу.

- Футболісти "Реала" вийшли на розминку.

- "Атлетіко" зіграє в традіонних майках в червоно-білу смужку і синіх трусах, а ось футболісти "Реала" постануть всі в чорному. Мова, звичайно ж, про польових гравців. У Яна Хмари сьогодні жовте вбрання, а голкіпер "Реала" Кейлор Навас буде в зеленому.

altalt

- Гостьовий сектор на "Вісенте Кальдерон" потихеньку заповнюється. Вболівальники "Реала" вже можна почути.

alt

- Як гадаєте, чи зможуть повторити сьогодні?

alt

- Над "Вісенте Кальдерон" згущуються хмари.

alt

- Сьогодні трофей Ліги чемпіонів УЄФА гостює на "Вісенте Кальдерон".

alt

"Атлетіко" півфінальну зустріч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з "Реалом" проводить на "Вісенте Кальдерон" і постарається зробити чудо, щоб вперше перевершити "королівський клуб" за підсумками двоматчевого протистояння. Зробити це буде неймовірно складно, оскільки чинний володар трофею завдяки хет-трику Кріштіану Роналду виграв у першому матчі на "Сантьяго Бернабеу" з рахунком 3:0.

Це вже п'ята дуель команд на європейській арені. Всякий раз, коли зустрічалися команди, успіх святкували футболісти "Реала". Вперше два мадридських клубу зустрілися в півфіналі Кубка європейських чемпіонов-1958/59. Вдома "Реал" виграв з рахунком 2:1.

В сезоні 2015/16 представники Мадрида знову зійшлися у фіналі Ліги чемпіонів. У Мілані на кінець чверті години рахунок відкрив Серхіо Рамос, але за 11 хвилин до кінця основного часу, який вийшов на заміну Яннік Карраско відновив паритет. На 48 хвилині Антуан Грізманн не реалізував пенальті.

Більше голів забито не було, і все вирішилося в серії 11-метрових. Лукас Васкес, Марсело, Бейл і Рамос забили у "Реала", у складі "Атлетіко" з "точки" влучно пробили Грізманн, Габі і Сауль. Потім Хуанфран потрапив у штангу, а ось Роналду був точний. Його удар приніс "королівському клубу" 11 Кубок чемпіонів в історії.

У першій грі команди билися бойовими складами. У "матрацників" був шанс забити, але він був тільки один. "Реал" же створив купу моментів і їх реалізував Роналдо, ніж практично забезпечив вихід "Реала" в фінал. У цьому матчі "Атлетіко" буде битися до кінця, а значить вони будуть йти з перших хвилин вперед і відіграватися, що може призвести до дуже цікавим голам.