ua en ru

Атлетіко - Ліверпуль: прогноз букмекерів

Атлетіко - Ліверпуль: прогноз букмекерів Фото: тренування гравців "Ліверпуля" перед матчем з "Атлетіко" (liverpoolfc.com)

Фахівці вважають фаворитом англійський клуб

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2019/20 "Атлетіко" прийме "Ліверпуль" на своєму полі. Трансляція розпочнеться о 22:00, а дивитися гру можна на телеканалі "Футбол 1".

18 лютого 22:00
Мадрид, стадіон "Ванда Метрополітан"

На думку букмекерів, фаворитами матчу є команда Юргена Клоппа. Коефіцієнт на перемогу діючих чемпіонів турніру становить 2,14, успіх іспанського клубу оцінюють в 3,55. Нічийний результат зустрічі - 3,20.

Груповий раунд турніру "Атлетіко" завершив на другому місці. Команда Сімеоне не змогла нав'язати боротьбу "Ювентусу" за першу сходинку і лише в останньому турі гарантувала собі путівку до плей-офф. У свою чергу, "Ліверпуль" став переможцем квартету.

Історія протистоянь "Атлетіко" і "Ліверпуля" налічує п'ять матчів. І тут повний паритет - команди здобули по одній перемозі, інші три поєдинки завершились нічийним результатом.

Нагадаємо, вперше за всю історію Ліги чемпіонів УЄФА на етапі 1/8 фіналу зіграють лише клуби, які виступають в п'ятірці кращих чемпіонатів Європи.