ua en ru

"Атлетіко" і "Баварія" проходять у півфінал Ліги Чемпіонів

"Атлетіко" і "Баварія" проходять у півфінал Ліги Чемпіонів Фото: Атлетико - Барселона

Стали відомі всі півфіналісти

У Лізі Чемпіонів були зіграні ще два матчі чвертьфінальної стадії.

Мадридський "Атлетіко" видав черговий геніальний матч проти "Барселони". Все таки, немає більше в Європі команди, яка здатна "настільки перекрити" повітря "Барси". З початку гри мадридці створили кілька небезпечних моментів, показавши свої наміри, після чого відійшли до своїх воріт. "Барса" атакувати не хотіла, сподіваючись "засушити" гру. Але у "Атлетіко" були інші плани - Сауль видав відмінну передачу в штрафний майданчик і Грізманн головою точно пробив повз тер Штегена. У відповідь на гол каталонці заграли активніше, але "Атлетіко" блискуче захищався і намагався втікати в контратаки. В одній з них Сауль пробив головою і влучив м'ячем у поперечину. А під кінець гри Луїс здійснив прохід і віддав пас на Гризманна, але м'яч у свій штрафний зупинив Іньєста. Француз підійшов до "точці" і точно пробив св правий кут.

"Бенфіка" приймали вдома "Баварію" після мінімальної виїзної поразки. І вже невдовзі після початку матчу вихід португальців до півфіналу став ближче - Хіменес точно пробив головою після подачі Елизеу. Але незабаром Відаль, пробивши після підбирання, зрівняв рахунок. На початку другого тайму Мюллер після пасу Мартінеса вивів "Баварію" вперед. А крапку в матчі поставив штрафний у виконанні Талиски.

Додамо, що вчора у півфінал Ліги Чемпіонів вийшли "Манчестер Сіті" і "Реал". Жеребкування півфіналу відбудеться 15 квітня.

Атлетико — Барселона 2:0 (перший матч 1:2)
Голи: Грізманн, 36, 88 (пен)

Атлетіко:
Хмар — Хуанфран, Годін, Лукас, Луїс Феліпе — Сауль, Аугусто (Савич, 90+3), Габі, Коке — Грізманн (Корреа, 90), Карраско (Партїєю, 74)
Барселона: тер Штеген — Алвес (Серхі Роберто, 64), Маскерано, Піке, Альба — Ракітіч (Туран, 64), Бускетс, Іньєста — Мессі, Суарес, Неймар

Бенфіка — Баварія 2:2
Голи:
Хіменес, 27, Талиска, 75 — Відаль, 38, Мюллер, 52
Бенфіка: Едерсон, Елізеу (Йович, 88), Жардел, Нільссон-Лінделоф, Алмейда, Сальвіо (Талиска, 69), Карсела-Гонсалес, Санчес, Фейса, Піцци (Гедеш, 57), Хіменес
Баварія: Нойер, Лам, Алаба, Киммих, Мартінес, Алькантара, Відаль, Хабі Алонсо (Бернат, 90), Рібері (Гетце, 90), Дуглас Коста, Мюллер (Левандовскі, 84)