ua en ru

Арсенал зброї під Києвом: опубліковано відео

Арсенал зброї під Києвом: опубліковано відео Фото: Нацполиция опублікувала відео виявленого арсеналу під Києвом

Арсенал виявлений на території дачного селища в Бориспільському районі Київської області

Національна поліція України опублікувала відео виявленого арсеналу зброї під Києвом. Відео опубліковане на каналі Нацполіції в Youtube.

У коментарі РБК-Україна прес-секретар Київської обласної прокуратури Надія Максимець розповіла, що обшук проходив у рамках розслідування кримінального провадження порушеної за ст. 263 КК (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

"Склад із зброєю був виявлений на земельній ділянці, яка межує з житловими будинками. Зараз на місці проводяться процесуальні дії", - зазначила Максимець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники столичної прокуратури спільно з працівниками Департаментів кіберполіції та кримінального розшуку Національної поліції виявили в передмісті Києва підземне сховище з великим арсеналом зброї і боєприпасів.

За інформацією правоохоронців відзначають, що схованку облаштували в підземному бункері на території дачного селища в Бориспільському районі Київської області.

Розпочато досудове розслідування за фактом незаконного поводження зі зброєю. Встановлюється канал надходження виявленого арсеналу.