ua en ru

Апеляційний суд залишив незмінним запобіжний захід заступникові мера Запоріжжя

Апеляційний суд залишив незмінним запобіжний захід заступникові мера Запоріжжя Фото: Анатолій Пустоваров (facebook.com/Anatoliy.Pustovarov)

Прокурор подавав скаргу на ухвалу про призначення Анатолію Пустоварову 1,5 млн гривень застави

Апеляційний суд Харківської області залишив незмінним запобіжний захід підозрюваному у кримінальній справі заступникові міського голови Запоріжжя Анатолію Пустоварову, призначений судом першої інстанції. Про це повідомила прес-секретар суду Євгенія Бондаренко, передає "Укрінформ".

"Суд розглянув апеляційну скаргу прокурора, яку подано на ухвалу слідчого судді Червонозаводського райсуду Харкова від 29 грудня 2017 року щодо застосування підозрюваному, заступнику Запорізького міського голови Анатолію Пустоварову, запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 1 500 000 грн", - розповіла вона.

Бондаренко додала, що колегія суддів не задовольнила апеляційну скаргу прокурора.

Нагадаємо, 21 грудня Служба безпека України і прокуратура провели обшуки у заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Марченка, заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова та інших чиновників міськради у зв'язку з підозрами в причетності до незаконної розтрати та привласнення міських бюджетних коштів.

28 грудня прокуратура Харківської області оголосила Пивоварову про підозру у справі про можливе привласнення бюджетних коштів та фіктивні тендери у Запоріжжі.