ua en ru

В анексованому Криму затримали кримського татарина

В анексованому Криму затримали кримського татарина Фото: прапор кримських татар (facebook.com/ayshe.umerova)

Активісти з'ясовують причини затримання Османова

В анексованому Російською Федерацією Криму сьогодні, 11 грудня 2017 року, затримали кримського татарина Рустема Османова. Про це йдеться в повідомленні групи "Кримська солідарність" у Facebook.

"Щойно надійшло повідомлення від матері Рустема Османова, який проживає в м. Бахчисарай, про те, що невідомі люди приїхали і відвезли його в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, активістам вдалося встановити, що Османов доставлений в РУВС м. Бахчисарай, разом з ним знаходиться його батько. На даний момент активісти з'ясовують причини затримання Османова.

UPD_1. Адвокат Рустем Кямилев буде представляти інтереси Рустема Османова. За попередньою інформацією сьогодні відбув...

Опубліковано Кримська солідарність 11 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в листопаді в анексованому Росією Криму проходили обшуки у громадських активістів. Обшуки проходили в Бахчисараї, Старому Криму, в селищі Зарічне Сімферопольського району та районному центрі Кіровське. У Бахчисараї відбувся обшук у громадянського активіста Сейтумера Сейтумерова.