ua en ru

АМКУ дозволив SolarWorld придбати активи групи компаній Bosch

АМКУ дозволив компанії SolarWorld AG (м. Бонн, Німеччина) на опосередковане придбання (через компанію SolarWorld Industries-Thüringen GmbH (м. Бонн, Німеччина) активів групи компаній Bosch

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії SolarWorld AG (м. Бонн, Німеччина) на опосередковане придбання (через компанію SolarWorld Industries-Thüringen GmbH (м. Бонн, Німеччина) активів групи компаній Bosch, що забезпечують можливість здійснення діяльності з розробки, виробництва та реалізації фотоелектричної продукції (елементів та модулів) та надання супутніх послуг (планування, будування сонячних парків). Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Група компаній Bosch представлена на українському ринку з 1993 р. і є найбільшим постачальником рішень для автомобільної промисловості і вторинного ринку запчастин, а також промислової та побутової техніки. У Львівській області розташований завод компанії з відновлення автомобільних стартерів.

SolarWorld AG - один з найбільших виробників сонячних батарей в Німеччині. Штаб-квартира знаходиться в Бонні. Компанія котирується на Франкфуртській біржі.