ua en ru

Активісти закидали яйцями генконсульства РФ в Одесі та у Львові

Активісти закидали яйцями генконсульства РФ в Одесі та у Львові Фото: на територію консульства РФ у Львові кинули димову шашку

Нардеп Володимир Парасюк зірвав прапор з будівлі генерального консульства РФ у Львові

Під час мітингів на підтримку українки Надії Савченко активісти закидали яйцями генеральні консульства Російської Федерації в Одесі та у Львові.

За даними правоохоронців, в Одесі під час акції активісти намагалися штурмувати будівлю російського консульства, але правоохоронці створили щільний ланцюг і зупинили протестувальників.

"Мітингувальники почали закидати будівлю російського консульства яйцями і вимазали прохідну червоною фарбою. Постраждалих і затриманих немає", - йдеться в повідомленні приморського відділу поліції ГУНП в Одеській області.

Як пише Zaxid.net, під час мітингу в підтримку Савченко генконсульство РФ у Львові активісти закидали яйцями. Також хтось кинув димову шашку на територію консульства.

через Деякий час народний депутат Володимир Парасюк проник на територію генконсульства і зірвав державний прапор РФ з флагштоку. Депутат виніс цей прапор до мітингувальників, вони розірвали полотнище на шматки і спалили.

Нагадаємо, Російський суд винесе вирок у справі української льотчиці, народного депутата Надії Савченко 21-22 березня 2016 року.

Зазначимо, акція в підтримку української льотчиці Надії Савченко пройшла сьогодні, 9 березня 2016 року, під посольством Російської Федерації в Києві.