ua en ru

В Афганістані при атаці бойовиків загинули десять військових

В Афганістані при атаці бойовиків загинули десять військових Ілюстративне фото: бойовики в Афганістані (Paula Bronstein/Getty Images)

Бойовики радикального руху "Талібан" атакували автомобіль військових

В Афганістані бойовики радикального руху "Талібан" атакували автомобіль військових, загинули щонайменше 10 поліцейських, двоє отримали поранення. Про це повідомляє Tolo News з посиланням на губернатора району Шинданд Шукруллу Шакера.

Згідно з інформацією видання, інцидент стався в ніч на п'ятницю в районі Шинданд провінції Герат на північному заході Афганістану. Місцеві телеканали повідомляють, що після нападу бойовики викрали зброю і боєприпаси військових.

Нагадаємо, раніше в Афганістані бойовики "Талібану" обстріляли урядовий об'єкт, в результаті стрілянини загинули 15 осіб, у тому числі три місцевих чиновника, співробітники поліції, ще 8 осіб отримали поранення. Сім убитих були поліцейськими, а п'ять були членами розвідувального агентства країни. Також було вбито 45 бойовиків.

Після нападу в Худжі-Омарі всі охоронні пункти в районі перебували під контролем бойовиків. Однак районний центр все ще знаходився в руках уряду.