ua en ru

В аеропорту Львова прикордонники затримали росіянина із фальшивим французьким паспортом

В аеропорту Львова прикордонники затримали росіянина із фальшивим французьким паспортом Фото (прес-служба ДПСУ): затриманий громадянин РФ

Громадянина РФ притягнуто до адмінвідповідальності за спробу порушення державного кордону

У міжнародному пункті пропуску "Львів-аеропорт" в середу, 4 листопада, прикордонники виявили громадянина Російської Федерації з підробленим закордонним паспортом громадянина Франції. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Як зазначається, чоловік прибув на рейс "Львів-Хургада".

Під час перевірки документів у інспектора виникли підозри, що закордонний паспорт цього пасажира є фальшивим. Під час детальної перевірки з'ясувалося, що чоловік хотів потрапити до Єгипту за підробкою, оскільки в документі було самовільно замінено інформаційну сторінку з установчими даними.

"Громадянина Росії притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону", - йдеться в повідомленні. При цьому прикордонники також викликали співробітників міліції.

Правоохоронці з'ясовують, за яких умов і хто підробляв документ. Попередня правова кваліфікація кримінального злочину - ст.358 КК "Підроблення документів, печаток, штампів і бланків, їх збут, використання підроблених документів".

Нагадаємо, у вересні прикордонники в аеропорту "Бориспіль" затримали снайпера з Ірану.