ua en ru

З аеропорту "Бориспіль" через затримку рейсу не можуть вилетіти майже 200 пасажирів

З аеропорту "Бориспіль" через затримку рейсу не можуть вилетіти майже 200 пасажирів Ілюстративне фото (УНІАН)

Майже 200 пасажирів очікують на виліт з третьої години ночі

З аеропорту "Бориспіль" через затримку рейсу компанії Bravo Airways до Єгипту не можуть вилетіти майже 200 пасажирів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТСН.

Як зазначається, затримується рейс до єгипетського курорту Шарм-еш-Шейх. Літак мав вилетіти о третій ночі у четвер, 18 жовтня.

"Пасажирів посадили на літак, проте згодом оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що представники аеропорту сказали пасажирам, що літак тестується і виліт буде о шостій годині, потім його перенесли на дев'яту, потім на десяту. Наразі відповідно до онлайн-табло аеропорту, виліт заплановано на 16:00.

"Близько 200 пасажирів і досі перебувають в очікуванні літака, виліт якого на інформаційному табло постійно відтерміновується. Загалом пасажири чекають вже більше 12 годин. Серед туристів є близько 20 дітей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у минулому літньому сезоні найбільш популярними напрямками відпочинку українців були Туреччина і Єгипет.

Додамо, РБК-Україна також писало, що за словами директора туристичного агентства "Делюкс Вояж" Максима Дерези, однією із проблем, з якою стикаються українські туристи є польоти рейсами авіакомпаній, які затримують або переносять рейси, а також надають низький рівень сервісу.