ua en ru

Аеропорт "Київ" через негоду перенаправив частину рейсів до "Борисполя"

Аеропорт "Київ" через негоду перенаправив частину рейсів до "Борисполя" Фото: аеропорт "Київ" (facebook.com/airportkiev)

Через негоду можливі скасування рейсів

Аеропорт "Київ" ("Жуляни") через негоду перенаправив частину рейсів до аеропорту "Бориспіль". Про це йдеться у повідомленні аеропорту у Facebook.

"Шановні пасажири, у зв'язку зі складними метеорологічними умовами прохання приїжджати на реєстрацію завчасно. Також стежте за статусом ваших рейсів за допомоги онлайн табло аеропорту. Частину рейсів перенесено до аеропорту "Бориспіль", можливі скасування", - йдеться у повідомленні.

Шановні пасажири, у зв'язку зі складними метеорологічними умовами прохання приїжджати на реєстрацію завчасно. Також стеж...

Опубліковано Аеропорт Київ - Аэропорт Киев Жуляны 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві сьогодні, 18 грудня, синоптики прогнозують сильний сніг, хуртовини, а також ожеледицю на дорогах.

"За даними Укргідрометцентру, сьогодні прогнозується хмарна погода, вітер північний, північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура до -2 градусів", - повідомляли у прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Зазначимо, в Україні протягом 17-18 грудня в результаті ускладнення погодних умов знеструмлено 23 населених пункти у трьох областях.