ua en ru

В аеропорт "Бориспіль" зайшла нова авіакомпанія

В аеропорт "Бориспіль" зайшла нова авіакомпанія Фото: Boeing 737-800 Myway Airlines (kbp.aero)

В аеропорт "Бориспіль" зайшла грузинська компанія Myway Airlines

В аеропорт "Бориспіль" сьогодні, 5 жовтня, зайшла нова грузинська компанія Myway Airlines. Перевізник виконав перший рейс з Тбілісі до Києва, передає РБК-Україна з посиланням на профільне видання Аvianews.

Повідомляється, що на першому етапі Myway Airlines буде літати до Києва два рази в тиждень по понеділках і п'ятницях. З 24 жовтня додасться третій щотижневий рейс по середах.

Вильоти з Києва о 13:00 (14:00 до 28 жовтня), вильоти з Тбілісі - о 11:00. Час у дорозі становитиме близько 3 годин. На лінії будуть задіяні літаки Boeing 737-800, що передбачають розміщення 170 пасажирів. Квитки на нові рейси Київ-Тбілісі продаються за ціною від 150 євро в обидва боки з урахуванням зборів, перевезення 25 кг багажу і харчування.

Опубліковано Dmitry Birin П'ятниця, 5 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе сьогодні, 5 жовтня, підписали угоду про взаємне скасування візових вимог і перетингромадянами України і Грузії спільного кордону по ID-картками.

19 вересня Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з Грузією про безвізові поїздки за внутрішніми паспортами в формі ID-карт.

Угода передбачає, що громадяни України зможуть відвідувати Грузію на підставі внутрішніх паспортів в формі ID-карт, які містять безконтактний електронний носій. Відзначимо, на сьогодні між країнами діє угода про безвізові поїздки від 31 березня 1999 року, яке, в тому числі, звільняє громадян від оформлення довгострокових віз для перебування або проживання на термін більше 90 днів.