ua en ru

Аеропорт "Бориспіль" працює в умовах підвищених заходів безпеки

Аеропорт "Бориспіль" працює в умовах підвищених заходів безпеки Фото: вибух в аеропорту Брюсселя

Служба авіаційної безпеки аеропорту спільно з правоохоронцями забезпечують підвищені заходи безпеки

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" працює в умовах підвищених заходів безпеки через теракти в Брюсселі. Про це йдеться в повідомленні аеропорту на офіційній сторінці в Facebook.

"Служба авіаційної безпеки аеропорту спільно з правоохоронними органами забезпечують підвищені заходи безпеки. З метою підвищення безпеки в аеропорту "Бориспіль" з липня 2014 року контроль на безпеку проходять всі відвідувачі аеровокзальних комплексів", - йдеться в повідомленні.

До уваги пасажирів!У зв’язку із подіями в аеропорту Брюсселя, рейс Київ - Брюссель PS 145 (SN4016, TP8216) 10:55, т...

Опубліковано Міжнародний аеропорт "Бориспіль" 22 березень 2016 р.

Раніше повідомлялося, що рейс Київ-Брюссель PS 145 з аеропорту "Бориспіль" (SN4016, TP8216) в 10:55 скасовано черз події в аеропорту Брюсселя. Відповідно, скасовано також рейс у зворотному напрямку Брюссель-Київ PS146 (SN4015, TP8217) у 17:55.

Також повідомлялося, що в аеропортах Парижа (Франція) і Берліна (Німеччина) приймаються додаткові заходи безпеки. Також повідомлялося про посилення заходів безпеки в аеропортах і на вокзалах Лондона.

Нагадаємо, на початку січня Держспецзв'язку запобігла хакерській атаці на аеропорт "Бориспіль", під час якої одну з його робочих станцій інфікував запущений з РФ вірус BlackEnergy.