ua en ru

Адвокат учасника конфлікту на Драгобраті готує апеляцію

Адвокат учасника конфлікту на Драгобраті готує апеляцію Фото: конфлікт на Драгобраті

Почалася підготовка до апеляцій

Адвокат учасника конфлікту на Драгобраті Влад Добош повідомив, що почалася підготовка апеляцій на рішення суду про тримання під вартою бійців "Правого сектора" без можливості застави. Про це повідомляє Mukachevo.net, посилаючись на заяву Добоша.

Ще до вироку "Хорвату", якого взяли під варту на 2 місяці, та ще трьом представникам ПС, Добош повідомив, що почалася підготовка до апеляцій. Він впевнений, що й п'ятого фігуранта бійки на Драгобраті Сергія Тищенка ("Нацика") також візьмуть під варту за рішенням суду.

"Готуємося до апеляцій. Я їду до Києва для збору доказів для апеляційних скарг. Залишаю наших Друзів на моїх колег Романа і Жору", - повідомив захисник підсудних.

Наголошується, що майже відразу після цього суд взяв під варту "Хорвата" на 2 місяці і оголосив коротку перерву перед тим як взятися і за п'ятого підозрюваного "Нацика".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за поданням прокуратури Закарпатської області, Ужгородським міжрайонним судом двох з п'яти учасників бійки на Драгобраті обрано запобіжний захід, згодом стало відомо, що суд обрав запобіжний захід і для третього фігуранта справи.