ua en ru

Суд взяв під варту третього учасника конфлікту на Драгобраті

Суд взяв під варту третього учасника конфлікту на Драгобраті Фото: суд взяв під варту третього учасника конфлікту на Драгобраті

Наразі суд повністю заблоковано, на місце подій викликали поліцію

Суд взяв під варту ще одного учасника конфлікту на Драгобраті, який стався 10 січня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні місцевого видання Mukachevo.net.

Як зазначається, відповідно до рішення суду, Антона Окорокова (прізвисько Бєс) взято під варту на 2 місяці - до 8 березня, як і 2-х його побратимів - Цвіха та Педро.

Повідомляється, що наразі суд повністю заблоковано: на територію суду потрапити неможливо, оскільки охорона зачинила ворота. Водночас, нікого й не випускають з територія суду, навіть його працівників та громадськість, яка залишилася під час перерви чекати на відновлення роботи суду.

"Наразі перед входом до суду зібралася громадськість і тривають суперечки щодо доступу на територію та приміщення суду, де триває засідання. На місце подій викликали поліцію", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за поданням прокуратури Закарпатської області Ужгородським міжрайонним судом двох з п'яти учасників бійки на Драгобраті обрано запобіжний захід - утримання під вартою строком на два місяці. Щодо інших трьох осіб - судове засідання продовжується.