ua en ru

Адвокат Януковича просить забезпечити йому фінансування поїздки до підзахисного у Ростов

Адвокат Януковича просить забезпечити йому фінансування поїздки до підзахисного у Ростов Фото: Віктор Янукович (УНІАН)

Захиснику необхідна поїздка для погодження правової позиції

Адвокат колишнього президента України Віктора Януковича Максим Герасько просить забезпечити йому фінансування для поїздки до екс-президента у Ростов-на-Дону (Росія) для погодження правової позиції. Про це він сказав у ході судового засідання, передає кореспондент РБК-Україна.

"З метою отримання зв'язку з обвинуваченим. Нам не був наданий ані номер телефону, ані адреса електронної пошти. Мені повідомили фактично адресу проживання Віктора Януковича. Прошу суд відкласти розгляд кримінальної справи до погодження правової позиції і забезпечити фінансування для поїздки в Ростов-на-Дону до підзахисного", - сказав адвокат.

Нагадаємо, раніше Оболонський райсуд Києва відмовив адвокату екс-президента України Віктора Януковича у відведенні другого прокурора. "Вважаємо неприпустимим участь двох прокурорів у справі. У той час, як з боку обвинувачення виступають два прокурора, які вивчили матеріали справи, адвокату не було надано достатньо часу на вивчення матеріалів справи…Тому прошу залишити тільки прокурора державного обвинувачення, а другого зобов'язати покинути зал судового засідання", - заявив захисник екс-президента.

Однак суд, відмовляючи в задоволенні клопотання, заперечив, що представник захисту мав достатньо часу на вивчення матеріалів справи.