ua en ru

О.Турчинов: Партія регіонів відкликала свій проект постанови про відставку Кабміну.

Партія регіонів відкликала свій проект постанови про відставку Кабінету міністрів України. Про це повідомляє прес-служба БЮТ з посиланням на першого віце-прем'єр-міністра України Олександра Турчинова. "Як тільки підписи були внесені до парламенту, ми отримали інформацію, що Партія регіонів відкликала проект постанови про відставку уряду. Це є свідченням нездатності Партії регіонів взяти на себе відповідальність, сформувати більшість", - сказано у заяві.

"Найбільш небезпечна для країни - безвідповідальність і невизначеність влади. Саме тому коли Партія регіонів внесла проект постанови про відставку Кабінету міністрів, депутати Блоку Юлії Тимошенко наполягли, щоб розглядати це питання негайно, не зволікати, і зібрали необхідні підписи", - підкреслив О.Турчинов.

Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному порталі Верховної Ради України, проект постанови був повернутий суб'єкту законодавчої ініціативи 22 лютого 2010 р.

Нагадаємо, 19 лютого ц.р. заступник голови фракції Партії регіонів Одександр Єфремов вніс на розгляд парламенту проект постанови № 6098 "Про відповідальність Кабінету міністрів України". За його словами, ПР 1 березня буде наполягати на внесенні до порядку денного ВР проекту постанови про відставку прем'єра.