ua en ru

А.Портнов буде представляти інтереси Ю.Тимошенко у ВАСУ, - БЮТ.

Нардеп від БЮТ Андрій Портнов буде представляти інтереси прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у Вищому адміністративному суді України (ВАСУ), у якому будуть оскаржені результати виборів Президента України. Про це заявив А.Портнов, коментуючи інформацію, що він начебто відмовився оскаржувати результати 2-го туру, повідомляє прес-служба БЮТ.
А.Портнов повідомив, що штаб Ю.Тимошенко підготував відповідну юридичну аргументацію, яка включає в себе аналіз українських та міжнародних правових норм. Він наголосив, що прийняте політичне рішення оскаржувати результати виборів.

Нагадаємо, раніше джерело видання "Дзеркало тижня" заявило, що А.Портнов вважає за безперспективне судове опротестовування результатів другого туру президентських виборів в Україні, і склав з себе повноваження з подальшого ведення відповідної юридичної кампанії з боку БЮТ.
За інформацією джерела, А.Портнов і близькі до нього експерти з питань юриспруденції вважають, що успішно опротестувати результати другого туру виборів в суді і провести повторні вибори неможливо.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що А.Портнов призначений відповідальним за відстоювання позицій кандидата на посаду Президента України Юлії Тимошенко в судах.