ua en ru

О.Попов повідомив про позитивну динаміку у вирішенні питання погашення заборгованості із заробітної плати

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомив про позитивну динаміку у вирішенні питання погашення заборгованості із заробітної плати. Про це він заявив під час наради з оперативних питань із заступниками голови КМДА, начальниками головних управлінь і керівниками комунальних підприємств, повідомляє прес-служба КМДА.

О.Попов вкотре наголосив на особистій відповідальності заступників голови КМДА та керівників структурних підрозділів, у чиїй компетенції є погашення боргів із заробітної плати.

«До кінця вересня ми плануємо вийти на нульову заборгованість із заробітної плати на комунальних підприємствах. За винятком одного-двох підприємств, які на стадії банкрутства, однак це невеликі суми. На кінець вересня ми зможемо констатувати, що протягом двох місяців виплатили близько 50 млн грн. Що стосується державних підприємств, безумовно, там складніша ситуація, і це пов'язано з об'єктивними причинами. Але тенденція виплати боргів із заробітної плати на державних підприємствах також є позитивною, тому, я переконаний, що Київ у цьому питанні «останніх пасти» не буде», - сказав О. Попов.

Він додав, що особисто контролює питання погашення заборгованості. За словами Олександра Попова, вже цього місяця деякі заступники голови КМДА та начальники головних управлінь, у яких в підпорядкованих установах є борги із заробітної плати, будуть позбавлені премії.