ua en ru

О.Попов: З обмеженням продажу алкоголю в Києві не потрібно поспішати

Обмеження на продаж алкоголю повинно вводитися, але з цим питанням не потрібно поспішати, розуміючи, що мова йде про працевлаштування киян. Таку думку висловив на сьогоднішній прес-конференції голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Що стосується заборони продажу алкоголю. Спірне питання. З одного боку, дійсно така політика має проводитися і в країні, і в місті. Інша справа, коли це робити, адже це працевлаштування та доходи людей, які там працюють, тому, я думаю, що тут треба поспішати стримано ", - зазначив О.Попов.
На думку О.Попова, подібні рішення необхідно приймати, розуміючи як будуть вирішені питання щодо працевлаштування тих людей, які працюють сьогодні на таких торгових об'єктах.
"Я думаю, що ми повернемося до консультацій з Київською міською радою з цього питання, обговоримо його з громадськими організаціями, безумовно, і вийдемо на якийсь більш конструктивний варіант щодо його подальшої реалізації", - зазначив О.Попов.