ua en ru

О.Попов не задоволений результатами входження столиці в опалювальний сезон

Перший заступник голови КМДА Олександр Попов не задоволений результатами входження столиці в опалювальний сезон, повідомляє прес-служба КМДА.

За інформацією прес-служби, лише за минулий тиждень було зафіксовано 336 аварій, з них 281 сталася на тепломережах, що перебувають на балансі «Київенерго». Це на 26% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Відповідно до нормативних документів, «Київенерго» має ліквідовувати пориви тепломереж протягом однієї доби. Натомість за минулий тиждень із 281 аварії протягом доби було ліквідовано лише 121, протягом 2-х діб - 82 і протягом 3-х - 78 аварій.

«Сьогодні найбільша кількість поривів виникає на тепломережах, що перебувають на балансі компанії «Київенерго». На жаль, результат бездумної приватизації комунального майна сьогодні відчуває кожен киянин. Фактично місто позбавлене можливості впливати на діяльність АЕК «Київенерго». Я неодноразово говорив і ще раз хочу наголосити, що такі стратегічно важливі об'єкти як «Київенерго» і «Київводоканал», від яких залежить життєдіяльність міста та його мешканців, мають залишатися в управлінні міста», - зазначив О.Попов.