ua en ru

У 2017 році митниця Донецької області перерахувала 70 млн гривень на ремонт доріг, - Жебрівський

У 2017 році митниця Донецької області перерахувала 70 млн гривень на ремонт доріг, - Жебрівський Фото: митниця Донецької області перерахувала 70 млн гривень на ремонт доріг

У тому числі 35 млн гривень митниця перерахувала в квітні

Митниця Донецької області за 2017 рік перерахувала 70 млн гривень на будівництво і ремонт доріг в Донецькій області, у тому числі 35 млн гривень у квітні. Про це повідомляє голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"35 млн грн залучено додатково на будівництво та ремонт доріг в області у квітні від Донецької митниці. З початку року діє норма, згідно з якою 50% від перевиконання індикативних показників надходжень митних платежів зараховується на спеціальні фонди обласних бюджетів на розвиток доріг загального користування. Таким чином, за 4 місяці поточного року сума додаткових надходжень до обласного бюджету на ремонт доріг, вже склала майже 70 млн гривень", - розповів Жебрівський.

35 млн грн залучено додатково на будівництво та ремонт доріг в області у квітні від Донецької митниці. З початку року ді...

Опубліковано Павлом Жебрівським 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі українські військові збили безпілотник проросійських бойовиків.