ua en ru

"Укрзалізниця" готова повністю перейти на оформлення перевізних документів у внутрішньому сполученні в електронному вигляді, - Іващук

"Укрзалізниця" готова повністю перейти на стовідсоткове оформлення перевізних документів у внутрішньому сполученні в електронному вигляді. Про це повідомив начальник головного комерційного управління "Укрзалізниці" Володимир Іващук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні "Укрзалізниця" готова повністю перейти на стовідсоткове оформлення перевізних документів у внутрішньому сполученні в електронному вигляді. Але існують стримуючі фактори виконання цього, а саме: неготовність державних контролюючих органів до взаємодії із залізницею електронними засобами", - сказав Іващук.

Також він зазначив, що для електронного спілкування клієнтів залізничного транспорту модернізують телекомунікаційні мережі, оновлюють засоби комп'ютерної техніки та канали зв'язку на таких підприємствах, як "Запоріжсталь", "Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського", "Ровенькиантрацит" та інші. "На 29 потужних підприємствах України для взаємодії з АСУ залізниць передбачено встановлення модулів узгоджень інформаційних систем підприємств. На даний момент через модуль вже працюють 14 підприємств. До кінця вересня ми вийдемо на повний пакет модулів", - підкреслив Іващук.