ua en ru

"Укрпластик" пройшов ресертифікацію на відповідність міжнародним стандартам промислової безпеки

ПАТ "Укрпластик" на початку червня 2013 р. успішно пройшла ресертифікаційний аудит на відповідність вимогам міжнародного стандарту OHSAS 18001:2007. Про це повідомляє прес-служба компанії.

OHSAS 18001:2007 - це міжнародний стандарт з розробки системи управління професійної безпеки та здоров'я (Occupational Health and Safety Management Systems) - являє вимоги до системи управління професійною безпекою та здоров'ям, щоб надати можливість організації управляти професійними ризиками в області безпеки і здоров'я і підвищувати ефективність такого управління. Сертифікат 18001:2007 показує, що виробництво веде пильний контроль факторів виробничого та професійного ризиків, піклується про безпеку персоналу на робочих місцях.

"Система менеджменту здоров'я та безпеки на виробництві, відповідає вимогам міжнародного стандарту, дозволяє завчасно оцінити потенційно небезпечні ситуації і максимально убезпечити співробітників. Керівництво компанії завжди приділяло підвищену увагу промислової безпеки, охорони праці та профілактики виробничого травматизму. На сьогодні компанія" Укрпластик "налічує близько 1 тис. 500 співробітників ", - зазначила голова правління "Укрпластик" Ірина Мірошник.

ПАТ "Укрпластик" - найбільший у Східній Європі виробник гнучких пакувальних матеріалів для харчової, тютюнової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. Компанія заснована в 1927 р.