ua en ru

"Український вибір" заявляє про зникнення своїх білбордів в Харкові

"Український вибір" заявляє про зникнення своїх білбордів в Харкові. Про це повідомляє прес-служба громадського руху.
Згідно з повідомленням, лідер харківської ініціативної групи громадського руху "Український вибір" Андрій Лесик розмістив на рекламних щитах привітання з Новим роком. Аполітичні святкові білборди з зображенням Діда Мороза провисіли недовго, а потім раптово зникли.

За наявною в руху інформації, незадовго до цього власників рекламних носіїв викликали в мерію "на бесіду". Рекламників попросили зробити вибір: або вони "знімають" Діда Мороза, або позбавляються своїх рекламних носіїв.

"Це вже не перший випадок, коли агітаційні конструкції харківської ініціативної групи "Українського вибору" самовільно демонтували і відвезли в невідомому напрямку співробітники комунальних служб, що перебувають у підпорядкуванні мера Харкова Геннадія Кернеса. Але якщо раніше їх незаконні дії можна було пояснити хоча б угодливостью харківських властей, бажаючих "лягти під євроінтеграцію" і завадити "Українського вибору" проводити роз'яснювальну роботу щодо ризиків та загроз проєвропейського курсу, то інцидент з Дідом Морозом взагалі виходить за межі здорового глузду", - вважають у русі.