ua en ru

"Український вибір" звинуватив представника ОБСЄ у викривленні інформації

Дивує той факт, що поширюючи інформацію про те, що Віктор Медведчук на зустрічі в Донецьку виступав як представник ДНР і ЛНР представник ОБСЄ посилається на відомості, отримані від "міністра інформації ДНР". Про це йдеться в заяві прес-служби громадського руху "Український вибір".

У прес-службі руху відзначили, що представник ОБСЄ, яка сиділа по одну сторону стола з Віктором Медведчуком, інформацію про його місію на переговорах могла б дізнатися безпосередньо від лідера "Українського вибору". Крім того, підкреслили у русі, на цій зустрічі посол РФ в Україні Михайло Зурабов однозначно заявив, що Віктор Медведчук діє на прохання Президента України Петра Порошенка.

"На зустрічі в Донецьку 23 червня представник ОБСЄ Хайді Тальявіні сиділа по одну сторону стола з Віктором Медведчуком, чітко розуміючи, хто є хто. Тому гра у зіпсований телефон представника ОБСЄ з "міністром інформації ДНР" для уточнення ролі Віктора Медведчука виглядає як інформаційна провокація", - відзначили в "Українському виборі".