ua en ru

"Свобода" сьогодні подасть клопотання в ГПУ, СБУ та МВС щодо притягнення до відповідальності Єфремова, Чечетова, Кернеса і інших

ВО "Свобода" сьогодні подасть клопотання в ГПУ, СБУ та МВС щодо негайного притягнення до відповідальності за розпалювання національної ворожнечі та заклики до застосування зброї проти мирних мітингувальників народних депутатів від Партії регіонів Олександра Єфремова, Михайла Чечетова, Геннадія Кернеса та інших

ВО "Свобода" сьогодні подасть клопотання в ГПУ, СБУ та МВС щодо негайного притягнення до відповідальності за розпалювання національної ворожнечі та заклики до застосування зброї проти мирних мітингувальників народних депутатів від Партії регіонів Олександра Єфремова, Михайла Чечетова, Геннадія Кернеса та інших. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради України заявив народний депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.

Це Вадим Колісниченко, це Олена Бондаренко, яка 20 лютого заявляла міжнародному німецькому виданню про те, що міліція застосовує недостатньо зброї. Це Михайло Чечетов, який безпосередньо причетний до бандитського режиму, це Єфремов, який так вміло відхрестився від близького оточення Януковича (Президента України Віктора Януковича), але ми не забули про те, що він був його рукою в парламенті, і саме він разом з рукою Чечетова впливав на всі призначення", - заявив Мірошниченко.

За його словами, можливо до відповідальності також будуть притягнені нардеп Олег Царьов, голова Харківської ОДА Михайло Добкін та мер Харкова Геннадій Кернес.

Мірошниченко додав, що таке звернення вже готується і буде сьогодні передане в правоохоронні органи.