ua en ru

"Промінвестбанк" випустить три серії облігацій на 1,5 млрд грн

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) зареєструвала новий випуск облігацій та проспект емісії ПАТ "Промінвестбанк" серій D, E і F на загальну суму 1,5 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба банку.
Згідно з проспектом емісії загальна кількість випуску облігацій - 1,5 млн штук, в тому числі: три серії D, Е і F - по 500 тис. штук.
Номінальна вартість однієї облігації серій D, E і F становить 1 тис. грн. Процентна ставка за облігаціями серії D і Е - 12,5%, по серії F - 12,75% річних. Облігації серій D і Е випущені терміном 2 роки, серії F - на 2,5 року.
Дата початку розміщення облігацій серії D - 20 вересня 2011 р., серії Е - 1 листопада 2011 р., серії F - 1 лютого 2012 р. Разміщення облігацій серій D, E і F буде проводитися на фондових біржах ПАТ "Фондова біржа ПФТС" і ПАТ "Фондова біржа "Перспектива" самостійно банком і андеррайтерами: ТОВ "Інвестиційний Капітал Україна" та ПАТ "ВТБ Банк".
Кошти, залучені від розміщення облігацій в повному обсязі будуть спрямовані на збільшення кредитно-інвестиційного портфеля.