ua en ru

"Налаштовуємо команду на перемогу", - Олег Блохін

Головний тренер київського "Динамо" поспілкувався з пресою перед грою Ліги Європи проти віденського "Рапіда".

Головний тренер київського "Динамо" поспілкувався з пресою перед грою Ліги Європи проти віденського "Рапіда".

"Раз не вирішили задачу в Генку - потрібно виходити і вигравати на "Олімпійському". У більшості хлопців відпусконого настрою немає, ми з ними багато розмовляли. Чемоданний настрій - це Мбокані і Данило Сілва, які поїхали додому. Гармаш, який з нами практично не тренувався. Команду потрібно налаштовувати на перемогу, а не на нічию. Рік видався важким. Хотілося б завершити його на мажорній ноті.

В Австрії теж сніг буває. В останньому матчі вони грали при нулі градусів практично в тапочках по льоду. Думаю, що погода трохи зміниться, з полем буде все нормально. Інша справа, що в останні дні погода не дозволяла нормально тренуватися.

Мбокані - картки. Даніло Сілва - травма гомілкостопа. Він провів процедури і 8-го грудня відлетів до Бразилії. Гармаш... Писали-писали, але певні медичні тести показали, що краще не ризикувати. Безус не тренувався п'ять днів через проблему зі спиною. Вида не працював - проблеми з м'язами. Аруна теж, як я вже сказав, не тренувався. Сидорчук не може грати - картки. Існують проблеми з опорною зоною, але будемо щось вирішувати".

Додамо, що онлайн трансляція матчу "Динамо" - "Рапід" розпочнеться на нашому сайті о 21:30.