ua en ru

Бондаренко: "Батьківщина" визначиться щодо свого кандидата у мери Києва на цьому тижні, не виключено, що це буде Порошенко

ВО "Батьківщина" визначиться щодо свого кандидата у мери Києва на цьому тижні. Народний депутат Петро Порошенко також може бути єдиним кандидатом від трьох опозиційних сил. Про це РБК-України заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко.

"Ми домовилися, що на цьому тижні, орієнтовно у другій половині, об'єднана опозиція, тобто наша партія "Батьківщина", визначиться з висуненням з кандидат на посаду мера", - заявив Бондаренко.

Він нагадав, що в "Батьківщині" вже висловили бажання балотуватися в мери Києва Олександра Кужель, Микола Катеринчук, та Микола Томенко.

"Але зрозуміло, що абсолютно не факт те, що нашим (єдиним) кандидатом буде людина від "Батьківщини" Ми, як и раніше заявляємо, що це має бути єдиний кандидат від трьох опозиційних сил", - заявив Бондаренко.

За його словами, очевидно, що до 18 травня опозиція визначиться щодо єдиного кандидата від "Батьківщини", "Свободи" і "Удару". При цьому депутат наголосив, що Порошенко також може бути висунутий таким кандидатом.

"Я не виключаю такий варіант. Це цілком ймовірно. І такі думки є у "Батьківщини", а також в "Ударі" і в "Свободі". Порошенко є рівновіддаленою кандидатурою", - заявив Бондаренко.

Читайте також: В "Ударі" спростовують заяву Порошенка про визначення єдиного кандидата від опозиції на посаду мера Києва