ua en ru

В "Ударі" спростовують заяву Порошенка про визначення єдиного кандидата від опозиції на посаду мера Києва

В "Ударі" не підтверджують заяву народного депутата Петра Порошенка щодо визначення єдиного кандидата від опозиції на посаду мера м. Києва. Про це РБК-Україна заявив заступник глави регламентного комітету Верховної Ради України, депутат від фракції "Удар" Валерій Карпунцов.

"Заяву Порошенка щодо визначення конкретної персоналії можна сприймати, м'яко кажучи, як непідтверджену інформацію. Я забезпечую в партії юридичний супровід і тому точно можу сказати, що це питання на рівні партії щодо визначення конкретної персоналії не обговорювалося. Але я можу підтвердити що це буде єдиний кандидат на посаду мера від опозиції, як і було заявлено першопочатково трьома опозиційними силами", - заявив Карпунцов.

За його словами, Порошенко, роблячи відповідну заяву у більшій мірі використав гру слів.

Нагадаємо, Порошенко заявив в ефірі "5 каналу", що опозиційні політичні сили визначились з єдиним кандидатом на посаду Київського міського голови, але називати прізвище єдиного кандидата не став, наголосивши, що це мають зробити лідери опозиції.

"Цей процес зайшов занадто далеко і визначення в опозиції на сьогоднішній день існує. Але це мають коментувати і оприлюднювати лідери опозиційних партій і фракцій. Якби мені це не було відомо, ми би на сьогоднішній день про це не говорили", - заявив Порошенко.

Читайте також: Опозиція до кінця тижня визначить єдиного кандидата на виборах мера Києва, - Яценюк