Ситно і оригінально: діп з червоної сочевиці для бутербродів

Ситно і оригінально: діп з червоної сочевиці для бутербродів
Фото: діп з червоної сочевиці (instagram.com/kirilife_com)

Ця страва стане чудовою закускою на всі випадки життя

Нудні і шкідливі бутерброди на сніданок вже всім набридли – зранку хочеться побалувати себе, чимось ситним і апетитним, але оригінальним і незвичайним. Саме для такого випадку підійде діп з червоної сочевиці від фуд-блогера Тетяни Кир'янова. Рецептом страви вона поділилася на сторінці в Instagram.

Діп – ідеальний в якості закуски. Його можна їсти з тостами, лавшем і навіть чіпсами і готувати "на швидку руку".

Склад:

  • червона сочевиця — 1 склянка
  • часник - 2 зубчики
  • тахіна (кунжутна паста) – 1 ст. л.
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • винний або бальзамічний оцет – 2 ст. л.
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Сочевицю заздалегідь залити двома склянками води, додати часник, а потім відварити до готовності.
  2. Готові бобові разом з іншими інгредієнтами перебити блендером до консистенції однорідної маси. Дати охолонути.

Зберігати таку закуску можна в холодильнику до 5 днів.

Раніше ми публікували рецепт чудових хрустких ванільних рогаликів з горішками.

До речі, любителям смачних сніданків явно сподобається галета з зеленою цибулею і сиром.

Також тим, хто любить корисні та здорові перекуси, ми радимо приготувати млинцевий вівсяно-кокосовий торт, який здивує своєю оригінальністю.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся