Рибне меню: тріска, запечена з томатами і білою квасолею
Морепродукти обов'язково слід включати в зимове меню, а рибні страви станут не тільки смачним, але і корисним компомнентом раціону
Морепродукти обов'язково повинні бути присутніми в раціоні людини. Смачна і корисна морська риба забезпечить втомлений від зимової нестачі поживних речовин організм необхідними вітамінами і мінералами. Фуд-блогер Тетяна Кір'янова пропонує побалувати себе запеченою тріскою з черрі і білою квасолею. Рецептом страви вона поділилася у своєму Instagram-акаунті.
Склад:
- тріска — 300-400 г
- біла квасоля - банку
- черрі — 150-200 г
- чорні оливки – за смаком
- часник – 2 зубчики
- копчена паприка — 1 ст. л.
- петрушка
- чіабатта для подачі
Спосіб приготування:
1. Помідори черрі розрізати навпіл. Квасолю з банки промити, викласти у форму для затікання разом з томатами, додати роздавлений часник. Все збризнути олією, додати томатну пасту. Посолити, поперчити за смаком і перемішати.
2. Духовку розігріти до 190°С. Поставити запікатися овочі на 20 хв.
4. Філе риби розрізати на великі шматки, посолити і посипати копченою паприкою.
6. Відправити рибу зі спеціями до помідорів і квасолі. Додати оливки і запікати 20 хв.
7. Готову рибну страву посипати дрібно нарізаною петрушкою. Подавати до столу зі шматочками свіжої чіабатти.
До речі, ми публікували рецепт смачних м'яких берлінерів з соковитим і ароматним апельсиновим заварним кремом, які стануть ідеальним доповненням до кави або чаю.
До слова, тим, хто любить випічку, напевно сподобається віденський пиріг з вишнею, який легко приготувати.
Раніше ми пропонували приготувати куряче філе в арахісовій пасті, яке здивує нетривіальним поєднанням смаків.