Як пити абсент з кавовими зернами
Якщо Ви гурман і любитель кави , тоді тематичний блог vashkofemem.ru для Вас . На цьому сайті можна знайти цікаву інформацію про цей напій : види кави , смакоту , які відмінно поєднуються з кавою , кавове обладнання та посуд для трапез , кавові традиції і рецепти , а також ворожіння з використанням кави і домашня косметика з кавових зерен.
Багато хто знає , що кавові зерна використовують для приготування коктейлів з абсенту , але не всі знають , як пити абсент. Абсент являє собою настоянку з трав і є дуже гірким напоєм міцністю до 70 º . Оскільки абсент вельми міцний , то всі способи його вживання зводяться до того , щоб знизити фортецю і гіркоту , наприклад , кавовими зернами.
Найпоширеніший спосіб вживання абсенту російська чи російський . Щоб приготувати абсент по- російськи потрібно налити невелику кількість напою в жароміцний келих з декількома зернами кави , підпалити його і дати можливість трохи прогоріти. Далі необхідно погасити полум'я , перелив палаючу рідину в інший бокал , накриваючи його .
Першим склянкою потрібно накрити заздалегідь приготовлену серветку з трубочкою. Абсент повільно випивається , розкушуються кавові зерна і вдихаются пари через соломинку.
Крім вище розглянутого способу , є і такі:
французька ( традиційна) ;
чеська ;
доопрацьований парашут ;
тархун - абсент ;
жаба ;
суворий ;
ніжний ;
теплий.
Кожен вибирає той спосіб , який приносить смакове задоволення від вживання настільки міцного напою. Адже гіркоту нерозбавленого абсенту може викликати нудоту , а міцний спирт обпікає смакові рецептори язика . Абсент хороший тим , що п'ється більш легко в порівнянні з горілкою , але Абсентна сп'яніння відрізняється від алкогольного . Ефект від вживання цього напою у кожного різний , все залежить від людини, її настрою , обстановки і звичайно ж кількості випитого.
Більшість стверджує , що абсент дає прилив сил і легку ейфорію.
Вважається , що під час приготування абсенту , він заряджається настроєм і енергетикою випивають , так що потрібно бути дуже обережним і постаратися подружитися з цим підступним напоєм.