ua en ru

До звільнення Сєвєродонецька та Лисичанська ще далеко, - Арестович

До звільнення Сєвєродонецька та Лисичанська ще далеко, - Арестович Фото: Арестович заявив, що до звільнення Сєвєродонецька ще далеко (GettyImages)

Контрнаступальні дії ЗСУ призвели до відкидання окупантів на межі Луганської області, проте до звільнення великих міст ще далеко.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live".

"До Сєвєродонецька та Лисичанська ще дуже довго. Багатьом здається, що воювати просто, але насправді це не так", - заявив Арестович.

За його словами Харківська операція є не типовим прикладом контрнаступу, але іноді таке трапляється. Також Арестович сказав, що у Сєвєродонецьку та Лисичанську зовсім інші умови. Українські військові поступово відпрацьовують по позиціям окупантів і більш вірогідним він вважає деокупацію Кремінної та Сватового.

"Не самі останні "хлопці" б'ються південніше Лисичанська. Тому там не просто", - додав наостанок Арестович та пояснив, що біля великих міст Луганської області розташовані серйозні сили окупаційних військ.