ua en ru

Знижка 10% на товари для тварин в E-ZOO: оплачуйте Mastercard

Ваш зоомагазин онлайн дарує 10%-ну знижку на безліч корисних товарів для тварин!

Щоб отримати знижку, необхідно зайти на e-zoo.com.ua, вибрати відповідний продукт з позначкою «-10 % з Mastercard» (на будь-яку суму!), оформити замовлення онлайн, оплативши його карткою Mastercard на сайті! Акція триває до 15 травня 2024 року! Приємний бонус: якщо на товар діє знижка, ви отримуєте додатково 10% знижки.

Знижка 10% на товари для тварин в E-ZOO: оплачуйте Mastercard
На які товари для собак розповсюджується знижка?

Багато видів кормів для хвостатих зараз представлені на сайті із заповітною позначкою -10%. Серед них можна знайти сухі, збалансовані раціони, найсмачніші та найрізноманітніші ласощі для собак, консерви, ветеринарні дієти. Посуд для приймання їжі та води також йде зі знижкою. Товари, які покликані зберігати порядок та чистоту вашого будинку та навколишнього середовища: пелюшки, пакети для прибирання - 10%, якщо ви власник банківської картки Мастеркард! М'які лежаки та цікаві іграшки, доглядові засоби (гігієна ротової порожнини, шампуні тощо). Надійна амуніція, ветеринарні та ефективні протипаразитарні препарати також можна придбати зі знижкою.

Товари для кішок та знижка від Mastercard

Для пухнастиків у нас знайдуться ласощі та корми, вітамінно-мінеральні комплекси, протипаразитарні препарати (від бліх, кліщів, гельмінтів та інших паразитів), миски, ліки, засоби догляду за шерстю, туалети (відкриті та закриті) та наповнювачі до них, іграшки, лежаки, дряпки та багато іншого. Для тих котів, хто вибирається з дому на прогулянку, знижена ціна й на повідець. Ми любимо всіх тварин, тому гортаючи наш каталог, ви знайдете ще безліч найцікавіших товарів для пухнастиків, у тому числі й гостромодні новинки

А що для гризунів, рибок, птахів та рептилій?

Скориставшись банківською картою міжнародної платіжної системи Masterсard, тепер можна також придбати акваріуми, тераріуми, корми, декорації, обігрівачі, ґрунти, хімію для очищення води, ласощі, миски та напувалки, протипаразитарні засоби.

Швидше заходьте на сайт E-ZOO та вибирайте товари, які порадують і вас, і вашого вихованця!