ua en ru

У Зеленського заявили, що термінове припинення бойових дій є єдиним способом для Росії зберегти обличчя

У Зеленського заявили, що термінове припинення бойових дій є єдиним способом для Росії зберегти обличчя Фото: керівник Офісу президента Андрій Єрмак (president gov ua)
Автор: Юлія Бойко

Термінове припинення бойових дій в Україні є єдиним способом для Росії зберегти обличчя.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на керівника Офісу президента України Андрія Єрмака в колонці для Washington Post.

"Російські війська відступають. Російській промисловості не вистачає ресурсів, економіка руйнується, і термінове припинення бойових дій є єдиним способом для Росії зберегти обличчя", - пише Єрмак.

З цією метою, на його думку, Кремль готовий вдатися до ядерного шантажу, тоді як його "корисні ідіоти на Заході голосніше й голосніше закликають до миру"."Цинічно Росія та її західні прихильники простягають оливкову гілку. Будь ласка, не обманюйте себе: агресор не може бути миротворцем... Ми вважаємо, що будь-яка угода повинна починатися з поваги до нашого права на самовизначення, непорушності нашого суверенітету та цілісності наших кордонів. Без цього європейська безпека завжди залежатиме від примх тих, хто живе в Кремлі", - резюмує керівник ОП.