ua en ru

Зеленський закликав амбасадорів United24 допомогти з Конгресом: без цієї підтримки нам буде важко

Зеленський закликав амбасадорів United24 допомогти з Конгресом: без цієї підтримки нам буде важко Фото: Володимир Зеленський, президент України (president.gov.ua)

Без американської допомоги Україні буде важко протистояти агресії Росії. Україна розраховує на допомогу амбасадорів платформи United24 у роботі з Конгресом США щодо цього питання.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента Володимира Зеленського під час онлайн-зустрічі з амбасадорами United24.

За словами Зеленського, в умовах, коли інші конфлікти та події у світі відвертають увагу міжнародної спільноти від України, важливо, щоб амбасадори United24 продовжували свою роботу, зосереджену на Україні.

"І про Конгрес. Без цієї підтримки Конгресу нам буде важко не те що перемогти, а навіть залишитися. Тому важливо спільно робити дуже конкретні речі. І звичайно, я хочу дати вам меседж, і попросити подумати, що ми можемо зробити разом публічно - можливо, якісь сильні меседжі, які сильні кроки, - щоб привернути увагу Конгресу й американців до України", - сказав він.