ua en ru

Зеленський відреагував на обстріл Запоріжжя та показав момент удару по будинку (відео)

Зеленський відреагував на обстріл Запоріжжя та показав момент удару по будинку (відео) Фото: Володимир Зеленський, президент України (Віталій Носач, РБК-Україна)

Президент Володимир Зеленський відреагував на російський обстріл Запоріжжя. Він показав відео з моментом влучання російської ракети по житловій багатоповерхівці.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал глави держави.

"Запоріжжя. Просто зараз російська ракета влучила в багатоповерховий будинок. Росія зі звірячою жорстокістю обстрілює місто. Влучання по житлових кварталах, де мешкають звичайні люди, діти. Країна-терорист прагне знищити наші міста, нашу державу, наших людей", - написав Зеленський під відео.

Своєю чергою президент наголосив, що такий терор росіян не повинен стати "просто звичайним днем" в Україні, будь-де іще в Європі чи світі.

"Треба більше єдності і рішучості світу, щоб швидше перемогти російський терор і захистити життя", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні в Запоріжжі під час тривоги пролунали вибухи, а згодом в Офісі президента повідомили, що російські окупанти обстрілюють місто Запоріжжя, під ворожим вогнем опинилися житлові будинки та острів Хортиця.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.