ua en ru

Зеленський про санкції проти РФ: посилюємо тиск нашої держави на них

Зеленський про санкції проти РФ: посилюємо тиск нашої держави на них Фото: український президент Володимир Зеленський (president.gov.uа)

Сьогодні, 18 листопада, Україна прийняла ряд санкцій проти фізичних та юридичних осіб, які підтримують Російську Федерацію.

"Друге за сьогодні. Введено в дію кілька рішень РНБО щодо санкцій. Майже 40 російських юридичних осіб і понад 100 фізичних осіб", - сказав президент.

Він зауважив, що сьогоднішні санкції націлені на причетних до викрадення й депортації українських дітей з окупованої території. А також на осіб, які в різний спосіб допомагають російському терору проти України.

"Посилюємо тиск нашої держави на них. Кожен із них повинен відповідати за те, що наробив, і жодного звʼязку цих людей з Україною ми не залишимо", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент України сьогодні підписав указ про введення в дію рішень Ради нацбезпеки і оборони про санкції проти уповноваженої з прав дитини Російської Федерації Марії Львової-Бєлової та санкції на 10 років проти деяких фізичних осіб, які підтримували Російську Федерацію.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.