ua en ru

Зеленський розповів перші деталі візиту до Саудівської Аравії

Зеленський розповів перші деталі візиту до Саудівської Аравії Фото: Зеленський розповів перші деталі візиту до Саудівської Аравії (president.gov.ua)

Президент України Володимир Зеленський прибув з візитом до Саудівської Аравії та провів переговори зі спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс президента.

Зокрема сторони обговорили реалізацію української Формули миру. Зеленський також подякував принцу за цінні поради щодо пришвидшення процесу імплементації низки її пунктів.

"Обговорили пункти Формули миру та прогрес, який може бути досягнутий у їхній реалізації. Лідерство Саудівської Аравії може допомогти знайти справедливі рішення. Ми цінуємо прагнення принца допомогти відновити справжній мир і вдячні за поради та підтримку", - заявив президент.

Він також про підготовку до Глобального саміту миру у Швейцарії.

"Важливою темою зустрічі стали конкретні можливості двосторонньої співпраці України та Саудівської Аравії в економічній і технологічній сферах. Наші команди працюватимуть за відповідними напрямами, які були обговорені сьогодні", - підкреслив президент.

Лідери також обговорили конкретні можливості двосторонньої співпраці України та Саудівської Аравії в економічній і технологічній сферах.

Поїздки Зеленського

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали про те, що президент України Володимир Зеленський відвідає Вірменію 4 березня.

Одразу після цього, за інформацією журналістів, він має поїхати до Азербайджану.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.