ua en ru

Зеленський про Путіна: він точно не втомився від війни проти України

Зеленський про Путіна: він точно не втомився від війни проти України Фото: президент України Володимир Зеленський (GettyImages)

Російський диктатор Володимир Путін точно не втомився від війни проти України. Кремль продовжує говорити мовою ультиматумів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на президента Володимира Зеленського в інтерв'ю CNN.

“Вони не хочуть закінчення війни. Хоча вони вже відчувають втому. Лише Кремль, лише одна людина, яка очолює Російську Федерацію, не втомилася від цієї війни. Він (Путін - ред.), можливо, втомився від життя в принципі через свій вік, але він точно не втомився від війни”, - сказав Зеленський.

При цьому глава держави зазначив, коли РФ дійсно захоче миру, то ми це "відчуємо і побачимо".

"Одних слів недостатньо - зупиніть війну, вийдіть з нашої території, перестаньте вбивати людей, почніть відшкодовувати збитки, яких ви завдали нашій країні, притягніть до відповідальності злочинців… А поки це лише слова”, - каже Зеленський.

Президент додав, говорити про дипломатію з РФ наразі неможливо, бо Путін і надалі продовжує висувати свої ультиматуми.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський також заявляв, Україна готова вести перемовини з РФ і вона "не зачинила для діалогу двері", але говорити з тим хто дійсно хоче миру.

Тим часом в Росії заявляють про "відкритість до переговорів", але суто на своїх умовах. Як, наприклад це нещодавно заявляв президент РФ Володимир Путін.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.