ua en ru

Зеленський приїхав у Донецьку область і перевірив будівництво фортифікацій

Зеленський приїхав у Донецьку область і перевірив будівництво фортифікацій Фото: президент України Володимир Зеленський приїхав у Донецьку область (president.gov.ua)

Президент України Володимир Зеленський прибув у Донецьку область. Він відвідав поранених українських захисників та перевірив будівництво фортифікацій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Зеленського у Facebook.

Зеленський відвідав військових, які проходять лікування в медичній роті 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Президент поспілкувався з бійцями та відзначив державними нагородами.

"Дякую за службу і захист України! Наша держава пишається тим, що має таких воїнів. Цінуємо роботу наших медиків. Дякую, що докладаєте всіх зусиль заради життів наших воїнів, за те, що лікуєте наших бійців і служите Україні", - зазначив глава держави.

Фортифікації

Зеленський провів нараду з безпеки та захисту людей у Донецькій області. Президент заслухав доповіді голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, генерала Юрія Содоля, керівників управлінь СБУ та Нацполіції.

Глава держави також оглянув будівництво фортифікацій.

Часів Яр

Також президент відвідав один із командних пунктів 41-ї окремої механізованої бригади, яка обороняє Часів Яр.

"Поспілкувався з воїнами, заслухав доповідь командира бригади щодо оперативної обстановки в зоні відповідальності 41-ї ОМБр і зведення оборонних рубежів. Відзначив захисників нагородами", - написав Зеленський під відео.