ua en ru

Збірна Хорватії з розгромом Канади очолила квартет катарського Мундіалю: відео

Збірна Хорватії з розгромом Канади очолила квартет катарського Мундіалю: відео Фото: Андрей Крамаріч оформив дубль проти збірної Канади (twitter.com/FIFAWorldCup)

Національна команда Хорватії хоч і пропустила першою, але здобула перемогу з великим рахунком у протистоянні зі збірною Канади в другому турі групового етапу чемпіонату світу-2022.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Чемпіонат світу-2022, група F, 2-й тур

Хорватія – Канада – 4:1

Голи: Крамаріч, 36, 70, Лівая, 44, Маєр, 90+4 – Девіс, 2

"Кленові листки" шокували балканців голом за 70 секунд після старту. Це Б'юкенен виконав навіс із правого флангу, який із центру штрафного майданчика без перешкод головою замкнув Девіс.

Та хорватська команда отямилася і забила канадцям двічі ще до перерви. Спершу Крамаріч лівою в один дотик замкнув передачу Перішіча у вільну зону на лівому краю карного. А згодом Лівая отримав пас Юрановіча в півколі штрафного й потужним низовим ударом вивів "картатих" вперед.

Ще два рази збірна Хорватії покарала заокеанську дружину в другому таймі. Крамаріч на 70-й хвилині отримав свободу дій у штрафному, прийняв флангову передачу від Перішіча та другим дотиком пробив точно під дальню стійку. А в доданий час Оршіч із Маєром утекли на побачення з кіпером і розіграли зайвого.

Перемога з великим рахунком дозволила балканській команді очолити групу F. Тепер у хорватів 4 очки перед вирішальним матчем проти збірної Бельгії (3 пункти). Також 4 бали набрала збірна Марокко, яка теж 1 грудня зустрінеться з канадцями.