ua en ru

Впустив "Лепесток" на зупинці. Відомі подробиці підриву підлітків на міні в Ізюмі

Впустив "Лепесток" на зупинці. Відомі подробиці підриву підлітків на міні в Ізюмі Фото: у поліції розповіли подробиці підриву підлітків на міні в Ізюмі (facebook.com/patrolpolice.gov.ua)

У поліції розповіли подробиці події за участю підлітків, які підірвалися на невідомому вибуховому пристрої 3 лютого в Ізюмі (Харківська область).

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення місцевої поліції.

Як розповіли в поліції, близько 20:00 їм надійшло повідомлення про те, що на одній із транспортних зупинок підлітки отримали тілесні ушкодження через вибух невстановленого предмета.

На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 16-річний підліток приніс на зупинку предмет, схожий на міну "Лепесток".

Хлопець розповів, що пристрій знайшов на початку січня у селі Сулігівка Ізюмського району. Через необережне поводження підліток упустив знахідку, яка при падінні здетонувала і вибухнула.

"В результаті четверо дівчат та троє хлопців віком від 14 до 17 років отримали тілесні ушкодження. Ще одній дівчинці медики діагностували гостру реакцію на стрес", - розповіли правоохоронці.