ua en ru

Військові РФ перекрили вхід у Севастопольську бухту

Військові РФ перекрили вхід у Севастопольську бухту Фото: військові РФ перекрили вхід у Севастопольську бухту (wikipedia, Kamelot)

Сьогодні, 15 квітня, Чорноморський флот перекрив вхід у Севастопольську бухту, використовуючи великі плавучі конструкції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "Крымский ветер".

Флотське командування сьогодні зранку почало зупиняти рух пасажирських катерів через бухту.

Військові РФ перекрили вхід у Севастопольську бухту

Фото: військові РФ перекрили вхід у Севастопольську бухту (t.me/Crimeanwind)

На фотографії видно щонайменше три плавучі конструкції, встановлені на вході до Севастопольської бухти, в якій базується Чорноморський флот. Довгасті модулі закривають близько половини входу в бухту, ширина якого - близько 400 метрів.

"Військові закрили рейси до особливого розпорядження", - повідомили в диспетчерській пасажирського флоту севастопольського підприємства "Севелектроавтотранс".

"Губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв написав у своєму Telegram-каналі, що рейд було перекрито з огляду на традиційні профілактичні роботи з протипідводно-диверсійного забезпечення.

Нагадаємо, вчора ми повідомляли, що російські окупанти переміщують радянські 100 мм протитанкові гармати МТ-12 "Рапіра" на захід Криму.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.