ua en ru

Вибух газу у багатоповерхівці Кропивницького: є постраждалий, двох людей врятували (фото, відео)

Вибух газу у багатоповерхівці Кропивницького: є постраждалий, двох людей врятували (фото, відео) Фото: через вибух газу у багатоповерхівці у Кропивницькому 23 березня постраждав чоловік (t.me/kirovogradskaODA)

Внаслідок вибуху газу у багатоповерхівці у Кропивницькому у четвер, 23 березня, постраждав господар квартири, де сталася НП. Також вдалося врятувати ще двох людей.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал голови Кіровоградської ОВА Андрія Райковича.

"Внаслідок вибуху газу, що стався зранку, постраждав один чоловік - власник квартири. Його госпіталізовано в обласну лікарню", - розповів він.

За його даними, вибуховою хвилею зруйновано міжкімнатні перегородки в квартирі, балкон, пошкоджені вхідні двері сусідніх квартир.

"За попередньою інформацією - руйнування несучих конструкцій немає", - додав очільник регіону.

За даними ДСНС України, вибух стався у квартирі на шостому поверсі багатоповерхівки на вул. Юрія Коваленка.

"Попередньо руйнувань несучих конструкцій немає. Постраждала одна особа (власник квартири), врятовано двох осіб. Інформація уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Оновлено 13.00. В ДСНС України з'ясували, що орієнтовна причина НП - вибух газо-повітряної суміші.

На місці події виявлено одного травмованого, якого доправлено до лікарні. Під час ліквідації наслідків вибуху підрозділами ГУ ДСНС України в області врятовано двох осіб: травмованого чоловіка та дівчину із сусідньої квартири, ще шістьох евакуйовано.